Wat zijn de beste creditcard aanbiedingen?

Bij de aanvraag van een nieuwe creditcard, ontvang je als klant vaak één of meerdere voordelen en aanbiedingen van de creditcarduitgever. Denk aan een welkomst cadeau, korting op de jaarbijdrage of een gratis extra card.

Wil je de welkomstgeschenken van verschillende creditcards met elkaar vergelijken en kijken welke het beste aan jouw wensen voldoet? Lees dan snel verder!

Wat zijn creditcard aanbiedingen of creditcard acties?

Bij de aanvraag van creditcards, ontvang je als nieuwe klant vaak in het 1e jaar gratis één of meerdere voordelen van de creditcarduitgever. Het kan dus in jouw voordeel werken om goed onderzoek te doen en verschillende creditcards met elkaar te vergelijken. Zo vind je de card die het beste bij je wensen en eisen past.

Voorbeelden van zo’n actie of aanbieding kunnen zijn:

  • Korting op de jaarbijdrage of het 1e jaar geen bijdrage.
  • Een cadeau of welkomstgeschenk, zoals een tablet of powerbank.
  • Een gratis extra (partner)creditcard.
  • Cadeaubonnen, gratis geld of cashback.
  • Gratis spaarpunten voor een aan de creditcard gekoppeld spaarprogramma, zoals Airmiles.

Het cadeau ontvang je nadat jouw creditcardaanvraag is goedgekeurd en soms pas na je eerste creditcardbetaling. Vaak hebben de aanbiedingen een vervaldatum en moeten ze binnen een bepaalde periode zijn aangevraagd. Echter is deze vervaldatum niet altijd duidelijk, vraag dus altijd zo snel mogelijk jouw welkomstaanbieding aan.

Let op: Het kan zijn dat je, als je in het 1e jaar jouw creditcard opzegt, de waarde van het welkomstgeschenk moet terugbetalen aan de creditcarduitgever. Houdt jouw kaart dus minstens één jaar aan.

Na een volledig jaar kan je zonder zorgen jouw creditcard annuleren. Je hoeft dan nooit iets terug te betalen, maar spaarpunten kunnen wel vervallen.

Wat zijn de beste creditcard acties en -aanbiedingen?

Het is heel persoonlijk wat voor jou de beste actie of aanbieding is. In het overzicht hieronder kan je startersaanbiedingen van creditcards vergelijken.

[vergelijkingsoverzicht populairste creditcards

Onderstaande creditcards hebben allemaal tenminste één populair voordeel:

De Visa World Card en Visa World Business Gold Card zijn de meest aangevraagde creditcards wereldwijd. Een groot voordeel is dat de kaart altijd met spoed geleverd kan worden. Daarnaast is de jaarbijdrage het 1e jaar gratis en kom je als nieuwe gebruiker in aanmerking voor een cadeau, zoals een cadeaubon of gratis geld.

De Visa World creditcard heeft nog een andere variant, namelijk de Visa World Card Panda. Deze kaart heeft dezelfde startersaanbiedingen als de normale creditcard. Daarnaast wordt er door creditcarduitgever ICS voor iedere uitgegeven panda creditcard een donatie gedaan aan het Wereld Natuur Fonds.

Ben je opzoek naar een prepaid creditcard die je zo snel mogelijk kan gebruiken, dan zijn bijvoorbeeld de Viabuy Prepaid of de Revolut Prepaid Mastercard een goede keuze. Als je deze kaart met spoed aanvraagt, dan wordt hij namelijk binnen 24 uur al verzonden. Zodra je er geld op hebt gezet, kan je hem gelijk gebruiken.

Ben je lid van de ANWB, dan kan het voordelig zijn om de ANWB Visa creditcard aan te vragen. De standaard variant van de kaart is voor leden goedkoop aan te schaffen voor maar € 16 euro per jaar. Daarbij krijgen nieuwe klanten altijd een welkomstgeschenk cadeau.

Creditcards van American Express hebben over het algemeen goede acties voor nieuwe klanten, met name voor de frequente reizigers. Bij veel type kaarten krijg je het 1e jaar 50% tot 100% korting op de jaarbijdrage. Daarnaast krijg je gratis spaarpunten of cadeaus als een abonnement voor Previum of gratis loungetoegang op het vliegveld.

Kort samengevat

Bij de aanvraag van creditcards, ontvang je als nieuwe klant vaak in het 1e jaar gratis één of meerdere voordelen van de creditcarduitgever. Dit kan onder andere korting zijn op de jaarbijdrage, maar ook een cadeau, gratis geld of een extra partnercard.

Wat de beste creditcard aanbieding of actie voor jou is, is afhankelijk jouw wensen en eisen.

Wil je een nieuwe creditcard aanvragen? Vergelijk dan direct alle creditcards op onze website en vraag er snel en gemakkelijk één aan!

Veelgestelde vraag

Welke creditcard heeft de meeste voordelen?

Dat ligt helemaal aan jouw wensen en eisen voor een creditcard. Doe onderzoek en vergelijk creditcards met elkaar, zo vind je de kaart die het beste bij je past.