Verdienmodel

Om de huur van ons kantoor en het personeel te kunnen betalen moeten we geld verdienen. Op deze pagina leggen we uit wat ons verdienmodel is en of dit mogelijk invloed heeft op jouw browse ervaring op deze website.

Hoe vergelijken wij?

Om de juiste vergelijkingen te kunnen maken, gaan we bij creditcardvergelijken.nl als volgt te werk:

Stap 1: Informatie verzamelen

We verzamelen allereerst informatie van alle creditcards die op de Nederlandse markt beschikbaar zijn. Deze informatie controleren en updaten we maandelijks.

Stap 2: Vaststellen van selectiecriteria

Vervolgens stellen wij de selectiecriteria op. Deze criteria heeft betrekking op de volgende elementen.

  • Bestedingslimiet
  • Jaarlijkse bijdrage
  • Rente
  • Kosten van geld opnemen
  • Klant beoordelingen van Trustpilot

Stap 3: Creditcards vergelijken

De kaarten staan op volgorde van meest gekozen. Standaard staat bovenaan de creditcard die door gebruikers van onze website het meest gekozen wordt.

Op onze site geven we de bezoeker de mogelijkheid om zelf de kaarten met elkaar te vergelijken door in het overzicht de selectiebox ‘vergelijken’ aan te vinken. Je kunt tot 3 kaarten met elkaar vergelijken via deze functie. Op die manier kun je zelf vergelijken en een weloverwogen keus maken.

Stap 4: Creditcard aanvragen

Na het maken van de vergelijking heb je de mogelijkheid om via onze site de kaart aan te vragen. Wij verwijzen je door naar de juiste pagina om de kaart bij de desbetreffende aanbieder aan te vragen.

Hoe komt een vergelijking tot stand?

Op onze website staan de creditcards op basis van meest gekozen bovenaan tot minst gekozen kaart onderaan. Partijen kunnen bij ons geen eerste positie inkopen waardoor de vergelijking altijd objectief is. De bezoeker bepaald immers aan de hand van welke kaarten ze aanvragen welke bovenaan in het overzicht komen te staan.

Zijn de vergelijkingen onafhankelijk?

Alle vergelijkingen bij creditcardvergelijken.nl zijn 100% onafhankelijk. Dit doen we zodat je de beste creditcard kan vinden, voor een goede prijs. Wij worden dus niet beïnvloed door de aanbieders.

Hoe verdienen wij geld?

Creditcardvergelijken.nl verdient een vergoeding op sommige kaarten als jij als bezoeker een creditcard afsluit via onze website. De vergoeding bedraagt circa €25 per goedgekeurde creditcard aanvraag.