Onze partners

We werken samen met diverse creditcardmaatschappijen, zodat we jou de beste aanbiedingen voor creditcards bieden. We geloven dat transparantie de sleutel is tot het verdienen en behouden van vertrouwen, vandaar dat we hieronder een lijst met onze partners tonen.

We werken samen met deze partners om een totaaloverzicht van creditcards te kunnen bieden. Van onderstaande partners ontvangen we een vergoeding als u een van hun producten aanvraagt ​​en ontvangt. Partnerschappen hebben geen invloed op hoe we producten beoordelen.

Samenwerkingspartners

Hieronder treft u een overzicht van de partners waar wij mogelijk een vergoeding van ontvangen wanneer u besluit een creditcard aan te vragen via onze website

International Card Services

International Card services (ICS), is de Nederlandse uitgever van diverse creditcards. ICS geeft in Nederland de creditcards uit van het merk Visa en Mastercard. Dit doen ze zowel voor externe partijen zoals banken evenals voor zichzelf.

Visa creditcards

Mastercard creditcards

ABN AMRO

Samen met ABN AMRO promoten we de volgende creditcards:

Bunq

Bunq, de online bank die opgericht is in 2012, geeft o.a. de Bunq Mastercard creditcard uit welke wij op onze website vermelden.

ANWB

ANWB heeft een aantal creditcards die het uitgeeft onder eigen naam. Hieronder tref je een overzicht van de creditcards die ANWB uitgeeft.