Over Creditcardvergelijken.nl

Waarom vergelijken via creditcardvergelijken.nl?

Met Creditcardvergelijken.nl willen we jou een helder overzicht geven van alle creditcards die in omloop zijn. We kijken naar wat bij iedere creditcardmaatschappij de voor- en nadelen zijn, zodat jij de beste keuze kunt maken. Ook geven we tips, zodat je je creditcards zo slim mogelijk kunt inzetten.

Verder leggen we alles uit over hoe je creditcards aan moet vragen, wat de voorwaarden zijn en hoe prepaidkaarten werken. Ook geven we informatie over de drie grootste creditcardmaatschappijen: Visa, Mastercard en American Express.

Onze visie

Het is onze visie om jou grip te geven op financiële beslissingen.

Onze missie

Alle informatie op één plek zodat jij zelf de juiste beslissing kan maken.

Zo zijn we begonnen..

Creditcardvergelijken.nl is in 2023 opgericht door Mike van den Broek. Mike heeft een passie voor de financiële sector en is gek op het zelf uitvogelen van alle ins en outs van deze wereld van creditcards. Door jarenlang gebruik te maken van creditcards merkte hij dat je met wat praktische kennis veel meer voordeel uit een creditcard kunt halen. 

Een tip van Mike:

“Al 10 jaar spaar ik Flying Blue Miles via mijn American Express creditcards. Ik heb mijn American Express Flying Blue Silver en Gold creditcard gekoppeld aan mijn zakelijke rekening. Omdat ik zakelijk meer geld uitgeef dan privé kan ik hierdoor sneller Flying Blue miles sparen. Elke keer als ik een zakelijke uitgave doe spaar ik daardoor meer miles die ik privé weer kan spenderen aan vliegtickets, een auto huren of een hotel boeken”.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Hoe wij vergelijken en wat ons verdienmodel is lees je allemaal op de specifiek daarvoor ingerichte pagina.

We kunnen oprecht met trots vertellen dat wij de enige creditcard vergelijker in Nederland zijn die écht alle kaarten vergelijkt. Er is geen enkele kaart die je bij ons niet kan vergelijken. Inmiddels hebben we meer dan 85 creditcards in ons overzicht staan waar concurrenten er meestal tussen de 20 en 30 tonen. Benieuwd hoe ons overzicht tot stand gekomen is? Lees dan meer over onze onderzoeksmethode.

Heb je een vraag?

Kom je er even niet uit? Wij helpen je graag! Vul het contactformulier in op onze contact pagina en wij sturen je zo snel mogelijk een bericht terug!

Hoe vergelijken wij?

Wil je weten hoe wij vergelijken? Wij leggen het je uit!

Hoe verdienen wij?

Wij proberen zo transparant mogelijk te zijn, ook in hoe wij ons geld verdienen.

Op zoek naar een uitdagende baan of stageplaats?

Bekijk snel de vacaturepagina op Wisemind.nl en ontdek waar jij kunt bijdragen

De experts achter creditcardvergelijken.nl

Deze experts zorgen er dagelijks voor dat het aanbod op de website actueel is zodat jij de beste creditcard kunt kiezen.

Mike van den Broek
Mike van den Broek
Oprichter
Iris Kooi
Iris Kooi
Redacteur
Jarno Westland
Jarno Westland
Online marketeer