Over Creditcardvergelijken.nl

Met Creditcardvergelijken.nl willen we jou een helder overzicht geven van alle creditcards die in omloop zijn. We kijken naar wat bij iedere creditcardmaatschappij de voor- en nadelen zijn, zodat jij de beste keuze kunt maken. Ook geven we tips, zodat je je creditcards zo slim mogelijk kunt inzetten.

Verder leggen we alles uit over hoe je creditcards aan moet vragen, wat de voorwaarden zijn en hoe prepaidkaarten werken. Ook geven we informatie over de drie grootste creditcardmaatschappijen: Visa, Mastercard en American Express.  

Creditcardvergelijken.nl is in 2023 opgericht door Mike van den Broek. Mike heeft een passie voor de financiële sector en is gek op het zelf uitvogelen van alle ins en outs van deze wereld van creditcards. Door jarenlang gebruik te maken van creditcards merkte hij dat je met wat praktische kennis veel meer voordeel uit een creditcard kunt halen. 

Een tip van Mike:

“Al 10 jaar spaar ik Flying Blue Miles via mijn American Express creditcards. Ik heb mijn American Express Flying Blue Silver en Gold creditcard gekoppeld aan mijn zakelijke rekening. Omdat ik zakelijk meer geld uitgeef dan privé kan ik hierdoor sneller Flying Blue miles sparen. Elke keer als ik een zakelijke uitgave doe spaar ik daardoor meer miles die ik privé weer kan spenderen aan vliegtickets, een auto huren of een hotel boeken”.

Hoe volledig is onze vergelijking?

Hoe wij vergelijken en wat ons verdienmodel is lees je allemaal op de specifiek daarvoor ingerichte pagina.

We kunnen oprecht met trots vertellen dat wij de enige creditcard vergelijker in Nederland zijn die écht alle kaarten vergelijkt. Er is geen enkele kaart die je bij ons niet kan vergelijken. Inmiddels hebben we meer dan 85 creditcards in ons overzicht staan waar concurrenten er meestal tussen de 20 en 30 tonen.